2013/12/15 MLŽ Bředlav - Kometa

17.12.2013 15:40
 

 V neděli kluci sehráli poslední zápas základní krajské soutěže doma proti brněnské Kometě. První třetina byla z naší strany hodně nepovedená. Sice jsme si vytvořili několik šancí,ale proměnit se nám povedlo pouze jedinou. Kometa ze svých šancí ovšem vytěžila téměř maximum a po první třetině po zásluze vedla dvoubrankovým rozdílem. Od druhé třetiny se obraz hry změnil. Lvíčata se začala prosazovat brankově a hosté se téměř nedostávali k naší svatyni. Třetí část se již pouze dohrávala. Naši se opět dopustili ke konci zápasu několika chyb v obranné činnosti, ale na naší výhře to již nic nezměnilo.
 Malý souhrn po všech odehraných zápasech v základní skupině. Základní část jsme vyhráli. Kluci odehráli celkem 18 zápasů bez větších výkyvů. Povětšinou vyhráli svá utkání s velkým přehledem. Slavili jsme 17 výher a prohráli pouze jediné utkání  s celkovým skóre  185: 53 .
V novém roce se tedy budou utkávat i se čtyřmi nejlepšími celky zlínského kraje a to jmenovitě HK Kroměříž, HC Bobři Val. Meziříčí, HC Uh. Hradiště a HC PSG Zlín, z našeho kraje se opět utkáme se Znojmem a brněskými celky Kometa a Technika.


 HC Lvi Břeclav : HC Kometa Group 9:5 ( 1:3, 5:0, 3:2)

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.